Next tasting

Asta Morris tasting
met Bert Bruyneel

vrijdag 10 februari 2023

Beste Malt Monkeys,


Vooreerst willen we jullie en jullie familieleden een fantastisch 2023 toewensen. Hopelijk krijgen we een gezond en zorgeloos nieuw jaar vol geluk en warme vriendschap met af en toe een goede whisky in het glas.


En over goede whisky gesproken! Op vrijdag 10 februari mogen we niemand minder dan Bert Bruyneel in ons hoofdkwartier verwachten. Bert staat bekend om zijn uitstekende neus voor goede vaten en onder het label Asta Morris vuurt hij regelmatig uitstekende whisky’s op ons af. Vanuit de United States of Ingooigem neemt hij voor ons een lading nectar mee en misschien zit er zelf wel iets exotisch tussen. Wait and see! Het wordt alleszins de moeite!


Inschrijven voor deze tasting kan hieronder op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van deze tasting is 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178.

Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting

22u30: voting en mededelingen

23u00: whiskybar

00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord