Tastings

Distillery Only tasting


Vrijdag 6 december 2019

Beste Malt Monkeys,


Enkele maanden geleden kondigden wij aan dat we voor onbepaalde tijd de stekker uit de club zouden halen. Het plan was nog een laatste tasting te doen. Echter omdat onze tastings beperkt zijn tot 28 personen en omdat we iedereen de kans willen geven om met ons nog eens een (mogelijk laatste) keer te feesten zijn we van dat plan afgestapt. We gaan dus nog een tasting geven alsook een groot feest voor iedere Malt Monkey! Dat feest zal waarschijnlijk ergens februari/maart plaatsvinden. Dan zal immers ons 2de deel van de clubbotteling, die momenteel rustig rijpt op een Pedro Ximenez vat, klaar zijn.

Maar eerst onze volgende tasting! En wat voor eentje! Petro en Alex hebben in april van dit jaar een rondreis door Schotland gemaakt en verschillende distilleerderijen bezocht. Daarbij zijn een redelijk aantal ‘Distillery Only’s’ meegenomen, flessen die dus alleen ter plaatse verkocht worden. We hebben daaruit een mooie line-up samengesteld die bestaat uit volgende whisky’s: Talisker, Old Pulteney, Highland Park, Glenfiddich en Glengoyne. En als kers op de taart onthullen en proeven we die avond deel 1 van onze clubbotteling! Uiteraard kan iedere Monkey die hem lekker vindt de fles reeds in premiere bestellen!
En om alles nog meer de moeite te maken doen we tijdens de tasting een wedstrijd! We verdelen daarbij 3 mooie flessen onder de winnaars. En wees gerust, jullie hoeven niet in de boeken te duiken om jullie parate kennis over whisky bij te schaven. De vragen zullen luchtig zijn en iedereen maakt kans op een fles!

Heb er je er zin in? Dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De flessen die geschonken worden vallen in een hogere prijscategorie en de geldigheidsduur van de lidkaarten is ook inmiddels vervallen. Daarom is de prijs van de tasting voor iedereen 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.
Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen. 


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in!


Programma Distillery Only tasting:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting en wedstrijd

22u00: onthulling clubbotteling + proeven

22u30: prijsuitreiking, voting en mededelingen + opening whiskybar

00u00u: einde


Tot dan!!


Malt Monkeys crewInschrijving


Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden