Info

Bestuur

Erwin Wellekens

Bestuurslid - Penningmeester e-mail: erwin[at]maltmonkeys.be

Petro Wouters

Bestuurslid - Organisatie

e-mail: petro[at]maltmonkeys.be

Jan Schrijvers

Bestuurslid - Secretaris

e-mail: jan[at]maltmonkeys.be

Karel Alex Brus

Bestuurslid - Webdesign

e-mail: karel.alex[at]maltmonkeys.be

Medewerkers

Danny Van de Velde

Organisatie

Evelyne Meurrens

Catering

Praktische Info

Een tasting bij de Malt Monkeys kost 35€ (30€ voor lidkaarthouders). In uitzonderlijke gevallen kan dit bedrag wijzigen. Dit zal dan op voorhand kenbaar worden gemaakt via de nieuwsbrief en de website.

Indien u wenst mee te doen aan een tasting dan kan u zich inschrijven op de daarvoor voorziene pagina op deze website. Het inschrijvingsgeld moet binnen 10 dagen na inschrijving overgeschreven worden op IBAN rekeningnr. BE69 7360 0757 7178 (BIC: KREDBEBB). Gelieve bij de overschrijving telkens alle namen van de deelnemers bij de mededeling te vermelden.

We sluiten af op 28 inschrijvingen. De daarop volgende inschrijvingen komen op de reservelijst te staan. Indien er één of meerdere plaatsen vrijkomen zullen de mensen op de reservelijst verwittigd worden. De mensen die dan als eerste reageren krijgen de vrijgekomen plaatsen toegewezen. Lidkaarthouders krijgen voorrang indien zij op de reservelijst staan.

Vergaderzaal KvK is gelegen naast kapperszaak Mauro's Hairdressers. U kunt de vergaderzaal bereiken door links van de kapperszaak door de poort te gaan en de trap omhoog te nemen.


Onze Malt Monkeys Tasting Headquarters is gevestigd op volgende lokatie:


Vergaderzaal KvK (Kop van Kessel-Lo)

Zaal 'Loft'

Leuvensestraat 18

3010 Kessel-Lo


http://www.vergaderzaal-kvk.be

Bereikbaarheid:

Parkeren is mogelijk op het De Becker Remyplein op 30 meter wandelafstand (betalend tot 20u.) of in de naburige straten (gratis). Op 100m wandelafstand is er een grote parkeergarage (Parking Station, Kessel-Lo - 2€/uur). Onder het station van Leuven op 300m wandelafstand is er een grote parkeergarage (Parking De Bond). Hier geldt van 19u. tot 7u het voordelige nachttarief: 3€ voor de ganse nacht.

De buslijnen 2 (Heverlee-Kessel-Lo), 310 (Leuven-Aarschot) en 520 (Heverlee-Linden) stoppen aan de Becker Remyplein op 60m wandelafstand. Aan het Martelarenplein achter het station (op 400m) kun je een groot knooppunt vinden van quasi alle bussen die via Leuven rijden.

Het treinstation van Leuven is op 400m wandelafstand.


Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden